Pirkko Tavaila

Holistic Health Coach Hyvinvointivalmentaja
Taustani

Tervetuloa sivuilleni,

Nimeni on Pirkko Tavaila. Olen valmistunut New Yorkin Institute for Integrative Nutrition –koulusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaksi (Certified Holistic Health Coach).

Health Coachin koulutukseen kuului mm. yli 100 dieettiteorian läpikäynti, mistä seurasi vankka usko siihen, että yhtä oikeaa dieettiä ei olekaan. Kiellot ja rajoitukset eivät kuulu luonnolliseen elämään. Jokainen ihmiskokonaisuus on erilainen ja tulee ravita sen mukaisesti kehoa, mieltä ja sielua myöten. En ole "ismien" enkä kuurien puolestapuhuja. Ammennan eri teorioista ja perinteistä sen mukaan, mitä kulloinenkin asiakkaani tarvitsee voidakseen mahdollisimman hyvin. – Olennaista on uskaltaa yhdistää idän ja lännen osaaminen ja hyödyntää rohkeasti sekä perinteistä että modernia tietotaitoa. Sydän edellä, mitään tai ketään tuomitsematta. Työskentelen pääasiassa Suomessa, mutta kiitos modernin teknologian, yhteydenpito asiakkaisiin onnistuu mihin maailmankolkkaan tahansa.

Aiemmalta koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri sekä tiedottaja. Työurani alkoi pankkimaailmasta, mutta johti nopeasti markkinoinnin, viestinnän ja aikuiskoulutuksen pariin. Minulla on kokemusta niin esimiestehtävistä kuin monenlaisissa tiimeissä työskentelystä. Ravintoasiat ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat olleet tärkeitä mielenkiinnon kohteita 2000-luvun taitteesta lähtien. Olin silloin mukana rakentamassa Suomeen virallista luomumerkkiä.

Oma matkani kaupallisen maailman pyörteistä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin ei ollut aivan mutkaton. Univaikeudet, ylisuorittaminen ja henkinen väsähtäminen tulivat tutuiksi ennen kuin aloin etsiä omaa kokonaisvaltaista tasapainoani. Elämänkokemusteni myötä tiedän, mitä on puurtaa kiireessä ja yrittää tasapainoilla eri roolien ja tehtävien välillä. Henkilökohtainen missioni on saattaa asiakkaani kohti hyvää oloa, elämäniloa, elinvoimaa ja luonnollista terveyttä – elämää, jossa unelmat ovat totta nyt eivätkä vasta eläkkeellä.

Mikäli olet kiinnostunut EatBeNow -valmennuksesta/-luennosta/-tapahtumasta/-kirjallisesta materiaalista, lähetä minulle viesti osoitteeseen pirkko@eatbenow.com tai soita numeroon +358 40 1955 424.

Lämpimin terveisin, Pirkko

Pirkko Tavaila